nieuws
| | | Delen
Wilt u automatisch op de hoogte blijven van recente ontwikkelingen, dan kunt u zich hier aanmelden voor ontvangst van onze nieuwsbrief.
Nieuwere berichtenOudere berichten
  
di 24 april 2018Verkocht: Bijzonder complete mantelzorgwoning, geheel uitgevoerd voor rolstoelgebruik

Deze recent aangeboden gebruikte mantelzorgwoning is nu verkocht. De mantelzorgwoning heeft een hoog niveau van domotica geïnstalleerd, op het gebied van rolstoeltoegankelijkheid en bediening van diverse zaken vanuit één afstandsbediening.

Klik hier voor meer informatie en foto overzicht.


do 1 juni 2017Demissionair kabinet veegt gehate mantelzorgboete toch nog van tafel

Ouderen die bij hun kind inwonen, worden definitief niet gekort op hun AOW-uitkering. De zogenoemde mantelzorgboete, die in 2019 zou ingaan, is van de baan. Dat blijkt uit de voorjaarsnota die het demissionaire kabinet-Rutte II donderdag aan de Tweede Kamer stuurt.

Klik hier voor het volledige artikel.


do 4 mei 2017Gebruikte mantelzorgwoning met foto's - beschikbaar

Een mantelzorgwoning van 36m2 is beschikbaar. 

Voor foto's en basis informatie klik hier.

Neem contact met ons op voor verdere informatie.


wo 3 mei 2017Terdege dicht bij de mantelzorger

Het duurde bijna tien jaar voordat de mantelzorgwoning van Riet Bouwmeester (88) een plekje kreeg achter de woning van haar dochter in Epe. Afgelopen najaar was het zo ver. "Ik geniet van het uitzicht op de weilanden en pony's".

Lees hier het hele verhaal.


do 13 april 2017PasAan ook vertegenwoordigd op de druk bezochte 55+ BAR gemeenten beurs

Bianca Sabel, een van de organisatoren van de 55+ beurs BAR gemeenten, vertegenwoordigde ook PasAan op deze druk bezochte beurs. De maquette van de PasAan mantelzorgwoning van 54m2 trok veel aandacht.

> Lees meer...


vr 3 maart 2017PasAan feliciteerd Heleen van Royen voor het behalen van de kristallen film status voor haar documentaire HET DOET ZO ZEER

HET DOET ZO ZEER, een documentraire van Heleen van Royen, heeft de Kristallen Film status bereikt. Ruim 10.000 bezoekers zagen de film, een portret van Heleen's moeder bij wie beginnende dementie is gediagnosticeerd, in de bioscoop. Een groot deel van de film is opgenomen in en rond de mantelzorgwoning van PasAan die bij Heleen in de tuin staat.

> Lees meer...


vr 30 september 2016Zorgkamer toegelicht tijdens ALS congres

PasAan heeft tijdens de informatiemarkt bij het ALS congres in Ede de deelnemers geïnformeerd over de bijzondere meerwaarde voor patiënten van een PasAan zorgkamer met ALS-pakket.

> Lees meer...


do 1 oktober 2015Duitse televisie vindt de mantelzorgwoning van PasAan een verrassende ontwikkeling

De mantelzorgwoning van PasAan, in Assendelft blijkt een echt huis te zijn. Volgens de familie ging het neerzetten van de mantelzorgwoning zeer vlot. Alles werd door PasAan geregeld.

 

> Lees meer...


wo 24 juni 2015Mantelzorgwoning voor moeder Heleen van Royen geplaatst

In Hilversum staan al meerdere zorgkamers van PasAan. Sinds vandaag ook een PasAan-mantelzorgwoning. Deze is voor de moeder van schrijfster Heleen van Royen. Heleen heeft in meerdere media gemeld dat zij er heel bewust voor gekozen heeft om haar dementerende moeder bij haar in de tuin te komen laten wonen:
http://www.show.nl/video/clips/2015/heleen-van-royen-neemt-dementerende-moeder-huis/ Zij heeft hier ontzettend veel positieve reacties op gehad en mede daarom plaatst zij op haar facebookpagina regelmatig berichten, foto's en filmpjes over de ontwikkelingen: https://www.facebook.com/heleenvanroyen?fref=ts
De komende dagen wordt nog volop gewerkt om de mantelzorgwoning en omliggende tuin en bestrating in orde te maken. Daarna verhuist haar moeder van Amsterdam naar Hilversum.


di 17 maart 2015PasAan mantelzorgwoning in Journaal België

Vanavond was in het Belgische VRT-journaal een reportage te zien over de mantelzorgwoning van de familie Bindels uit Breda.

Om deze reportage te bekijken, klik hier.


Nieuwere berichtenOudere berichten