mantelzorgwoning
Lent (Nijmegen)AmersfoortBergen aan Zee, in dezelfde stijl als de hoofdwoningDe LierOostzaanPrinsenbeek (Breda)Doetinchem, met houten afwerking aan buitenkantZeer grote mantelzorgwoning (90 m2) in HerveldDeventer, in een gemeenteplantsoenNieuwegeinAmersfoortRijen, met verandaSpijkVeldhovenZevenhuizenTielDe LierUddel, extra grote mantelzorgwoningEffen (Breda)Rijen, extra grote mantelzorgwoningLisserbroekBeemsterEpeNieuwkoopAssendelft
| | Delen

Onze meest geplaatste mantelzorgwoning is 6 bij 9 meter groot, oftewel 54m2. Deze maatvoering draagt bij aan de hoge herinzetbaarheid en de daarmee gepaard gaande hoge restwaarde na gebruik. Wij zetten ook steeds vaker mantelzorgwoningen neer die 18m2 groter zijn, door de woonkamer uit te breiden, of een extra slaapkamer toe te voegen. De eerste mantelzorgwoning van PasAan van 90 m2 staat inmiddels ook al.
Past de reguliere mantelzorgwoning niet in uw tuin, dan gaan wij graag met u in gesprek over alternatieve mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan een lange smalle mantelzorgwoning van 10 bij 3 meter. Zie voor enkele opties de plattegronden hiernaast.
U kunt deze plattegronden groter maken, door erop te klikken (er verschijnt dan ook de optie van een printversie).

De meeste mantelzorgwoningen staan in een tuin, maar dat hoeft niet altijd. Steeds vaker stelt een gemeente een aanpalende groenstrook geheel of gedeeltelijk ter beschikking.

PasAan kent bij alle maatvoeringen twee versies van de mantelzorgwoning. Een 'linker' en een 'rechter'. Zie hiernaast de plattegronden. De mantelzorgwoning heeft één 'blinde' muur om plaatsingen langs de erfgrens mogelijk te maken.

Wilt u folders over de mantelzorgwoing ontvangen? U kunt deze aanvragen via het conctactformulier op deze website.

plattegrond mantelzorgwoning
plattegrond mantelzorgwoning gespiegeld
Kleine mantelzorgwoning, 33 m2
Extra grote mantelzorgwoning (72 m2), met extra kamer
Extra grote mantelzorgwoning (72 m2) met grote woonkamer