over PasAan
| | Delen

PasAan kiest ervoor om bouwoplossingen te leveren die hoog van kwaliteit zijn. Onze mantelzorgwoningen en zorgkamers gemaakt van traditionele bouwmaterialen, als beton, hout en steen. De ramen zijn altijd dubbelglas en de raamkozijnen zijn van hardhout. De mantelzorgwoningen en zorgkamers zijn zeer goed geïsoleerd. De bouwkundige kwaliteit is zo groot, dat veel gebruikers zeggen: "de kwaliteit van de mantelzorgwoning of zorgkamer ïs beter, dan die van de woning waar die bij staat".

De mantelzorgwoning heeft het keurmerk 'Woonkeur'. Dit betekent dat onafhankelijke inspecteurs de woning onderzocht hebben op woontechnische kwaliteit, gebruikskwaliteit, inbraakwerendheid, sociale veiligheid, toegankelijkheid en aanpasbaarheid. De mantelzorgwoning heeft naast het algemene keurmerk ook het certificaat voor het 'Pluspakket Zorg' ontvangen (zie voor meer info over de keurmerken www.woonkeur.nl).

Een extra toegevoegd stalen frame maakt het mogelijk om onze woonoplossingen te verplaatsen, zodat na gebruik 'de tuin weer terug komt'.

De keuze voor de bouwmaterialen maakt dat de mantelzorgwoning en zorgkamer, net als gewone huizen, waardevast zijn. De flexibele hulpmiddelen dragen ook bij aan deze waardevastheid, dankzij de herinzetbaarheid bij andere situaties. Het feit dat de mantelzorgwoning van PasAan een gewone woning is, blijkt onder meer uit het feit dat daartoe opgeleide woningmakelaars (seniorkeurmakelaars) bemiddelen bij de aan- en verkoop van onze mantelzorgwoningen.