over PasAan
Peter VeldhuijzenArie van der Wijst
| | Delen

PasAan is in 2007 door drie mensen opgericht om mensen langer thuis te laten wonen. Alle drie vanuit een andere discipline, dus met verschillende toegevoegde waarde. De eigen ervaringen als mantelzorger bepalen nog steeds het gezicht van PasAan.

- Peter Veldhuijzen. Peter werkte als manager gezondheidszorg en manager business development bij De Meeuw Bouwsystemen. Sinds de oprichting werkt hij fulltime voor PasAan als algemeen directeur.

- Arie van der Wijst. Arie is ergotherapeut en installateur. Vanuit die combinatie heeft hij meer dan 25 jaar ervaring met woningaanpassingen. Ook is Arie parttime docent ergotherapie aan de Hogeschool Rotterdam.

- Ruud Dirkse. Ruud is een zorgvernieuwer. In 2005 heeft hij DAZ-zorginnovatie opgericht, dat vernieuwende projecten in zorg-wonen-welzijn initieert en begeleidt, alsmede communicatie verzorgt over zorgvernieuwingen. DAZ geeft ook veel trainingen aan zorgverleners, welzijnsorganisaties en familieleden. Hij heeft meerdere boeken over dementie geschreven.

Naast Peter en Arie is bij PasAan een team van collega's actief, die allen dienstverlening en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel hebben staan.