over PasAan
Peter VeldhuijzenArie van der Wijst
| | Delen

Indien u belangstelling heeft voor een mantelzorgwoning, zorgkamer of andere woonoplossing van PasAan, komen wij op uw uitnodiging graag bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen. U kunt ook contact opnemen met een seniorkeurmakelaar uit uw omgeving. Dit zijn in ouderenhuisvesting gespecialiseerde makelaars. Seniorkeurmakelaars zijn goed op de hoogte met onze mantelzorgwoningen.

Wij streven ernaar dat bij een dergelijk huisbezoek alle relevante personen aanwezig zijn. Bij zorgkamers gaat het naast de betrokken familie vaak ook om betrokken gemeenteambtenaren, omdat zorgkamers vaak de door gemeenten gefinancierd worden. Bij mantelzorgwoningen gaat het om beide betrokken huishoudens. Wij trekken voor een dergelijk huisbezoek ruimschoots de tijd uit, om alle vragen te beantwoorden en de bouwkundige mogelijkheden door te nemen. Zo nodig komt naar dit huisbezoek meteen al één van onze ergotherapeuten mee.

Indien het huisbezoek daartoe aanleiding geeft, stellen wij een offerte op, waarin wij aangeven wat wij precies leveren en doen, tegen welke prijs. Vanwege optimale transparantie streven wij ernaar dat deze offerte geen 'stelposten' bevat.

Desgewenst verzorgen wij ook het hele proces om een bouwvergunning te verkijgen. Omdat wij al vele zorgkamers en mantelzorgwoningen hebben geplaatst, hebben wij hierin veel ervaring en vergroot dit kans op succes.

Tijdens bovenstaand proces hebben wij steeds contact met u als opdrachtgever. Ook de planning van de bouwwerkzaamheden, vindt in overleg met u plaats.