over PasAan
| | Delen

 

Links:

De Meeuw Bouwsystemen is de marktleider op gebied van IFD-bouw in Nederland, met meer dan 80 jaar ervaring. De Meeuw heeft veel hoogwaardige IFD-projecten gerealiseerd. Ook in de gezondheidszorg heeft De Meeuw veel ervaring, variërend van tijdelijke huisvesting in alle deelsectoren van de zorg, tot meer semipermanente projecten, zoals de zorgsleutel, zorghotels, huisartsen- en ambulanceposten, en locaties voor ouderenzorg.  Bij veel gebouwen van De Meeuw hebben gebruikers en anderen niet door dat zij zijn opgebouwd uit units, door de hoge kwaliteit en het mooie uiterlijk. Vanuit van deze langlopende ervaring wordt de basis van de zorgkamer, mantelzorgwoning en kleinschalige wooneenheden gebouwd bij De Meeuw.
www.demeeuw.com 

 

HOM is een vereniging van professionals die u deskundig advies kunnen geven met betrekking tot uw specifieke wooneisen en woonwensen. Samen met een professional uit de buurt wordt bekeken hoe levensloop geschikt uw huidig of toekomstige woning is, of gemaakt kan worden. Ook over de mantelzorgwoning kan hij of zij u uitgebreid adviseren. Zelfstandig wonen en comfortabel oud worden hopen de leden van HOM samen met u te bereiken.

De HOM leden zijn goed opgeleid, voldoen aan kwaliteiteisen en staan voor u klaar. klik hier als u geinteresseerd bent met een van hen contact op te nemen.                                                       www.HOM.nl

 

 

Seniorkeurmakelaars zijn woningmakelaars die gespecialiseerd zijn in de huisvesting van ouderen. Zij zijn extra opgeleid rond de aanpassingen in woningen die te maken hebben met het ouder worden. Seniorkeurmakelaars krijgen vanwege hun kennis en ervaring dagelijks ouderen over de vloer die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Seniorkeurmakelaars kunnen ook adviseren over mantelzorgwoningen. Via deze link kunt u op zoek naar een seniorkeurmakelaar in uw omgeving.